Værsgo at træde indenfor!

I 2016 var OOG Company en realitet, og den første prototype lå klar kort tid efter. I dag er OOG Company en virksomhed i rivende udvikling med base i BusinessPark Struer, der kan betegnes som en teknologisk rugekasse med et hav af kompetencer under samme tag. Med rådgivning fra de rette fagpersoner har Thomas T. Larsen og Rune Dalgaard således skabt kørestolshjulrenseren CleanWheels – et unikt produkt, som er det eneste af sin slags på verdensplan.

Opfinder
Thomas Larsen

Opfinder
Rune Dalgaard

Få en introduktion til CleanWheels i videoen nedenfor

Kendt fra

Ren succes på hjul

OOG Company udvikler, producerer og sælger kørestolshjulrensere under navnet CleanWheels til kørestolsbrugere over hele verden. CleanWheels er skabt for at gøre livet lettere – og renere – for alle de mennesker, der har kørestolen som transportmiddel og fast følgesvend.


CleanWheels er målrettet til såvel den private kunde som til hospitaler, klinikker, plejehjem mv. Alle de steder, hvor mennesker kommer og går i en kørestol, giver kørestolshjulrensere fra OOG Company værdi.

OOG Company er en virksomhed, hvor ordentlighed og gamle dyder går hånd i hånd med en moderne og innovativ tilgang til markedet og produkterne. Et produkt fra OOG Company er kendetegnet ved høj kvalitet samt mest mulig funktionalitet for slutbrugeren.

Fra idé til forretning

Bag OOG Company står Thomas T. Larsen og Rune Dalgaard – to fyre, som først fik en øjenåbner og kort tid efter en idé:

”Som kørestolsbruger har man ikke umiddelbart muligheden for at tørre skoene/hjulene af, før man kommer indenfor. Det gik op for os under et besøg hos en af vores venner, hvor en gæst, som var kørestolsbruger fik en klud kastet i favnen med det formål at tørre hjulene af for jord og snavs, før han trådte helt ind i stuen.”

Den episode satte tanker i gang hos Thomas og Rune, som hurtigt blev enige om, at det for kørestolsbrugere burde være en naturlig ting selv at kunne tage initiativet til at tørre hjulene/skoene af fremfor at få en tilfældig klud udleveret ved ankomsten.

Ideen om kørestolshjulrensere fik liv. Og begyndte at boble…

Scroll til toppen

Vores hjemmeside anvender cookies, for at sikre dig den bedste oplevelse. Læs mere her.